Wat zijn de voordelen van hypnose?

Wat zijn de voordelen van hypnose?

voordelen van hypnose

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Heb je al ooit geprobeerd om een ​​ongewenste gewoonte af te leren? Zoals stoppen met roken of om af te vallen middels een dieet of door op je eigen manier minder te gaan eten? Dan weet je hoe moeilijk dat dat is. En als je er toch in slaagt, is dat meestal slechts van korte duur en houd je het op lange termijn niet vol c.q. verval je na enige tijd toch weer terug in je oude ongewenste gewoonte(s). Om het doel te bereiken wat je wilt en het vast te houden als je het bebt bereikt, kun je de voordelen van hypnose gebruiken.

De voordelen van hypnose slim inzetten maakt doelen bereikbaar.

Wat de meeste mensen niet weten is dat zij daar in principe weinig aan kunnen doen en dat het geen teken van (hun) zwakke wil is dat zij niet slagen in het (blijvend) afleren van een ongewenste gewoonte. De oorzaak van hun falen is hun onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is niet alleen veel krachtiger dan ons normale bewustzijn, maar het is ook op een persoonsspecifieke wijze “geprogrammeerd” door hetgeen een persoon in zijn/haar leven heeft geleerd, meegemaakt en is tegengekomen. Daarbij heeft de evolutie het onderbewustzijn zich zo laten ontwikkelen dat het altijd wil (en uiteindelijk zal) winnen van het normale bewustzijn.

De voordelen van hypnose maken het mogelijk behaalde resultaten te houden.

Hoewel iedereen weet dat diëten niet helpen en als ze dat wel doen is dat in bijna alle gevallen voor zeer korte duur, grijpt men elk nieuw dieet aan in de hoop dat het deze keer wel zal lukken. Maar het kan bijna niet lukken, omdat diëten werken op het lichaam en niet op de geest c.q. het onderbewustzijn. De mensen zeggen dan “het was gewoonweg niet meer vol te houden”. En zonder dat ze het weten, zeggen ze dan eigenlijk “ik kon niet op tegen mijn onderbewustzijn dat anders is geprogrammeerd dan dat ik wil (handelen)”.

Met de voordelen van hypnose kan het onderbewustzijn worden “geherprogrammerd”.

Het onderbewustzijn verzet zich tegen elke vorm van verandering, tenzij het wordt geherprogrammeerd. Hypnose is bij uitstek geschikt om het onderbewustzijn te “herprogrammeren” en daarmee de gewenste oplossing en nodige hulp te bieden. Bij en na het “herprogrammeren”  zullen de vele voordelen die  hypnose biedt snel zicht- en merkbaar worden. Hypnose heeft zich al bij miljoenen (dikwijls wanhopige) mensen, zowel vrouwen, mannen als kinderen, bewezen als definitieve oplossing voor hun probleem (dat tot dan onoplosbaar leek).

Zonder de voordelen van hypnose is het moeilijk om te winnen van je onderbewustzijn.

Zonder hypnose is het haast onmogelijk om te winnen van de weerstand c.q. programmering van je onderbewustzijn. De meeste mensen krijgen na een dieet dikwijls een lichaam(sgewicht) dat zwaarder is dan zij hadden voordat ze met dat dieet begonnen. Het lichaam is in de loop der evolutie super slim geworden in het overleven van eender welke moeilijke (over)leefsituatie. Op het moment dat de normale voedingsstroom c.q. het aantal binnenkomende calorieën blijvend vermindert, bv. omdat je een dieet volgt, gaat er een in de hersens een alarm dat waarschuwt dat er een slechte tijd voor het overleven aankomt: VOEDSELSCHAARSTE!!! Het slimme lichaam geeft je metabolisme (spijsverteringssysteem) dan een signaal om in de zuinige overlevingsstand te schakelen en begint heel secuur en spaarzaam om te gaan met de binnenkomende calorieën. Waardoor het minder eten (van calorieën) grotendeels wordt teniet gedaan door de zuinigere c.q. mindere verbranding. Gevolg: zodra er dan weer meer wordt gegeten dan het dieet voorschrijft, wordt dat meteen dankbaar door het lichaam aan de overlevingsvoorraad toegevoegd (lees: als vet ergens in het lichaam opgeslagen: bij de vrouwen op de heupen en de dijen, bij de mannen op de buik).

Door de voordelen van hypnose kan de hormoonhuishouding worden hersteld.

Bovendien wordt door veel en/of langdurig diëten de hormoonhuishouding ontregelt waardoor het nog moeilijker wordt om het blijvend vol te houden en tegen “(vr)eetbuien” weerstand te bieden. De voordelen van hypnose worden o.a. ingezet bij: afvallen, stoppen met roken, stress vermindering, verbetering van prestaties op het werk alsook bij sport en studie, het verhogen van zelfmotivatie en zelfvertrouwen, het verminderen van angsten (zoals bv. vliegangst), en met de nodige medische verwijzing, begeleiding en controle, kan hypnose vaak nuttig zijn bij het verminderen van pijn en in het helpen van kankerpatiënten en patiënten van andere ernstige ziekten leren omgaan met de diagnose, de ziekte zelf en het motiveren om vol te houden. Meer voorbeelden van mogelijke toepassingen en contra-indicaties vind je op deze pagina.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top