Shop

OP ELKE AFSLANKMETHODE KRIJG JIJ NÚ 50% KORTING!!!

Welkom bij de KORTE UITLEG over de Virtuele Maagband en de Stop Mijn Suikerverslaving.

Na elke KORTE UITLEG kun je bestellen of doorklikken naar de LANGE COMPLETE UITLEG.


Belangrijk!

Jij kunt beide afslankmethodes geheel online volgen zonder je veilige huis uit te moeten.

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.


Ontdek Hoe ÓÓK JIJ Super Snel Kunt Afvallen Met

De Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode
EN/OF
De Stop Mijn Suikerverslaving Methode

Onze Twee Baanbrekende Online Afslankmethodes
Waarmee JIJ Snel, Gezond en Veilig Kunt Gaan Afvallen
En Super Snel Op Je Streefgewicht Kunt Komen.

Wil JIJ zonder hongergevoel tot 7 kilo afvallen in 1 maand?
Wil JIJ dat zonder jezelf uit te hongeren, diëten, sporten of medicatie?
Wil JIJ dat met de NÚ geldende hoge korting van 50%?
Dan is de informatie op deze pagina absoluut onmisbaar voor jou!

DUS KLIK NIET WEG!
LEES ZEKER VERDER!!!

Wat is de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode?


De virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband genoemd, werkt in beginsel volgens hetzelfde principe als de traditionele maagband. Deze maakt dat jij na het eten van slechts een hele kleine portie al een vol en voldaan gevoel kunt krijgen. Door kleine(re) porties te eten, krijg jij veel minder calorieën binnen en kun jij zonder honger, dieet, sport, medicatie, etc. super snel gaan afvallen en op je streefgewicht komen. 

Maar de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode van HypNObese is veel meer dan alleen het plaatsen van de virtuele maagband. Het is een baanbrekende mengvorm van de nieuwste Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Neuro-linguistic Programming (NLP) en Hypnotherapeutische Technieken (HT) in combinatie met een een aantal aanvullende slimme technieken die jou elk helpen je mindset en eetgewoontes op dusdanige wijze te veranderen dat je moeiteloos kunt gaan afvallen. De combinatie alsmede de elkaar extra versterkende werking tussen de virtuele maagband en alle overige onderdelen van deze methode maken de Virtuele Maagband 2.0 Methode tot een ongekend krachtige turbo afslanker waarmee ook jij super snel kunt gaan afvallen.

Jij Krijgt NÚ 300,- Korting!!!

Jij betaalt NÚ NIET de normale prijs van

597,-

maar de NÚ geldende speciale kortingsprijs van

slechts 297,-

In deze prijs is alles inbegrepen!!!

Let op! De NÚ geldende super hoge korting van €300,- kan op elk moment
met onmiddellijke ingang worden verlaagd of zelfs helemaal beëindigd!

Tot zover de korte uitleg over de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode.

Voor de lange complete uitlegKLIK HIER

Of vul onderstaand je naam en e-mailadres in om de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode te bestellen.

Ik ben meerderjarig en ga akkoord met de aankoop, de door mij ingevulde gegevens, de Algemene en Medische Disclaimer en de Algemene Voorwaarden

Klik op verzenden!

 Jij bent volledig beschermd door onze spijkerharde 30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

100% Geld-terug-garantie 30 Dagen-geld-terug-garantie


Vanaf hier begint de KORTE UITLEG over de Stop Mijn Suikerverslaving Methode.

Wat is de Stop Mijn Suikerverslaving Methode?

De Stop Mijn Suikerverslaving Methode is geen kopie van de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode, maar berust wel op dezelfde principes, methodes en technieken. De Stop Mijn Suikerverslaving Methode is net als de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode, een baanbrekende combinatie en mengvorm van de nieuwste Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Neuro-linguistic Programming (NLP) en Hypnotherapeutische Technieken (HT) die jou kan helpen om snel van jouw suikerverslaving af te kunnen komen en jouw mindset m.b.t. suiker en zoetigheid op dusdanige wijze te veranderen dat jij jouw suikerverslaving onder controle kunt krijgen, zodat jij snel, gezond en veilig kunt gaan afvallen en zo snel mogelijk op jouw streefgewicht kunt komen.
Naast dat middels hypnose jouw onderbewustzijn wordt aangesproken en bij wijze van spreken wordt “geherprogrammeerd” om zo snel mogelijk los te kunnen komen van je geestelijke en lichamelijke verlangen naar en afhankelijkheid van suiker, krijg jij daarnaast ook nog eens een aantal slimme technieken aangereikt die je kunnen helpen om beter gewapend te zijn tegen de dagelijkse “zoete verleidingen”, waardoor jij deze kunt weerstaan en laten staan.
Door de slimme combinatie van het zowel gebruik maken van je onderbewuste als het leren omgaan met, alsook weerstand bieden aan verlangens, gevoelens en confrontatie met zoete dingen, zoals snoep, koek, taart etc., kun je heel snel gaan afvallen en op je streefgewicht komen.
In combinatie met elkaar zijn de onderdelen een ongekend krachtige turbo afslanker, maar elk onderdeel kan ook zonder de andere delen van de methode worden toegepast om af te vallen.

Jij Krijgt NÚ 100,- Korting!!!

Jij betaalt NÚ NIET de normale prijs van

197,-

maar de NÚ geldende speciale kortingsprijs van

slechts 97,-

In deze prijs is alles inbegrepen!!!

Let op! De NÚ geldende super hoge korting van €100,- kan op elk moment
met onmiddellijke ingang worden verlaagd of zelfs helemaal beëindigd!

Tot zover de korte uitleg over de Stop Mijn Suikerverslaving Methode.

Voor de lange complete uitleg: KLIK HIER

Of vul onderstaand je naam en e-mailadres in om de Stop Mijn Suikerverslaving Methode te bestellen.

Ik ben meerderjarig en ga akkoord met de aankoop, de door mij ingevulde gegevens, de Algemene en Medische Disclaimer en de Algemene Voorwaarden

Klik op verzenden!

 

 

Jij bent volledig beschermd door onze spijkerharde 30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

100% Geld-terug-garantie 30 Dagen-geld-terug-garantie

Zowel de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode als de Stop Mijn Suikerverslaving Methode zijn in vele jaren ontwikkeld tot het huidige ongeëvenaarde hoogstaande niveau. Deze kunnen zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar worden gevolgd en toegepast. Sterker nog, de beide methodes vullen elkaar aan en zullen elkaars toch al sterke werking nog extra versterken, het afslankproces beduidend versnellen en het zo snel mogelijk op je streefgewicht komen aanzienlijk vergemakkelijken.
Samen zijn deze methodes dus niet 1 + 1 = 2, maar door de elkaar onderling versterkende werking krijg je 1 + 1 = 3. Als jij extra snel wilt afvallen en minder last wilt ondervinden van je constante hunkering naar suiker, 
raden wij je aan om niet één maar beide methodes te doen. Als jij dat ook wilt, adviseren wij jou wel om niet gelijktijdig met de beide methodes te beginnen. Begin met één en wacht dan vier tot zes weken voordat je met de andere begint. Dit is belangrijk omdat jij je beter kunt concentreren op één methode dan op twee methodes en daardoor deze dan ook beter en preciezer kunt volgen,  toepassen en uitvoeren. Maar ook omdat jouw lichaam en onderbewustzijn de tijd moeten krijgen om zich aan te kunnen passen en te wennen aan de veranderingen. Het gelijktijdig beginnen met beide methodes kan het elkaar versterkende synergetisch effect geheel of gedeeltelijk teniet doen. En in het ergste geval kan door de overvloed aan nieuwe informatie en de vele veranderingen de normale werking van elke methode zelfs negatief worden beïnvloed. Dus beide methodes volgen is zeker aan te raden, als je maar niet met beide tegelijk begint. 

Tot ziens op de volgende pagina waar JIJ gaat ontdekken hoe JIJ
super snel kunt gaan afvallen en op je streefgewicht kunt komen

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over
de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode:

KLIK HIER

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over
de Stop Mijn Suikerverslaving Methode:
KLIK HIER

Als jij nog vragen hebt: KLIK HIER

Wij zijn jou altijd graag van dienst!

Top