Shop

NÚ 50% KORTING!!!

Ontdek Hoe ÓÓK JIJ Super Snel Kunt Afvallen Met

De Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode
En De
De Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode

Onze Twee Baanbrekende Online Afslankmethodes
Waarmee JIJ Snel, Gezond en Veilig Kunt Gaan Afvallen
En Super Snel Op Je Streefgewicht Kunt Komen.

Wil JIJ zonder hongergevoel tot 7 kilo afvallen in 1 maand?
Wil JIJ dat zonder jezelf uit te hongeren, diëten, sporten of medicatie?
Wil JIJ dat met de NÚ geldende hoge korting van 50%?
Wil JIJ daarbij ook nog eens volledig financieel beschermd zijn door onze
30-Dagen-Onbeperkt-Proberen-Met-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie?

Dan is de informatie op deze pagina absoluut onmisbaar voor jou!

DUS KLIK NIET WEG!
LEES ZEKER VERDER!!!


Wat is de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode?


De Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode is een baanbrekende combinatie en mengvorm van de nieuwste Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Neuro-linguistic Programming (NLP) en Hypnotherapeutische Technieken (HT) die jou helpen je mindset en eetgewoontes op dusdanige wijze te veranderen dat je kunt gaan afvallen.
Door jou een aantal slimme technieken aan te reiken, jouw onderbewustzijn als het ware te herprogrammeren en daarmee je lichamelijke voedselopname capaciteit te verkleinen tot maximaal hele kleine porties per keer, kun jij met behulp van de virtuele maagband en de specifieke inhoud van de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode snel gaan afvallen en op je streefgewicht komen.
Maar naast de virtuele maagbandoperatie met virtuele maagband implantatie krijg jij nu ook nog eens diverse aanvullende slimme ondersteunende technieken en hulpmiddelen om nóg sneller te kunnen gaan afvallen dan met alleen de virtuele maagband.
Zowel de virtuele maagband als de andere delen van de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode zijn elk op zich staande manieren om snel te kunnen afvallen.
In combinatie met elkaar zijn de onderdelen een ongekend krachtige turbo afslanker, maar elk onderdeel kan dus ook zonder de andere delen van de methode worden toegepast om af te vallen.

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over
De Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode
En Alle Voordelen Die JIJ Met Deze Fantastische Afslankmethode Kunt Krijgen

Tot zover de beknopte informatie over de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode.

Voor uitgebreide informatie en complete uitlegKLIK HIER


 

Vanaf hier begint de uitleg en informatie over de Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode.

Wat is de Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode?

De Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode is geen kopie van de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode, maar berust wel op dezelfde principes, methodes en technieken. De Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode is net als de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode, een baanbrekende combinatie en mengvorm van de nieuwste Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Neuro-linguistic Programming (NLP) en Hypnotherapeutische Technieken (HT) die jou kan helpen om snel van jouw suikerverslaving af te kunnen komen en jouw mindset m.b.t. suiker en zoetigheid op dusdanige wijze te veranderen dat jij jouw suikerverslaving onder controle kunt krijgen, zodat jij snel, gezond en veilig kunt gaan afvallen en zo snel mogelijk op jouw streefgewicht kunt komen.
Naast dat middels hypnose jouw onderbewustzijn wordt aangesproken en bij wijze van spreken wordt “geherprogrammeerd” om zo snel mogelijk los te kunnen komen van je geestelijke en lichamelijke verlangen naar en afhankelijkheid van suiker, krijg jij daarnaast ook nog eens een aantal slimme technieken aangereikt die je kunnen helpen om beter gewapend te zijn tegen de dagelijkse “zoete verleidingen”, waardoor jij deze kunt weerstaan en laten staan.
Door de slimme combinatie van het zowel gebruik maken van je onderbewuste als het leren omgaan met, alsook weerstand bieden aan verlangens, gevoelens en confrontatie met zoete dingen, zoals snoep, koek, taart etc., kun je heel snel gaan afvallen en op je streefgewicht komen.
In combinatie met elkaar zijn de onderdelen een ongekend krachtige turbo afslanker, maar elk onderdeel kan ook zonder de andere delen van de methode worden toegepast om af te vallen.

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over
De Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode
En Alle Voordelen Die JIJ Met Deze Fantastische Afslankmethode Kunt Krijgen

 

Tot zover de beknopte informatie over de Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode.

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg: KLIK HIER

Belangrijk om te weten!
Zowel de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode als de Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode zijn in vele jaren ontwikkeld tot het huidige ongeëvenaarde hoogstaande 2.0 niveau. Deze kunnen zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar worden gevolgd en toegepast. Sterker nog, de beide methodes vullen elkaar aan en zullen elkaars toch al sterke werking nog extra versterken, het afslankproces beduidend versnellen en het zo snel mogelijk op je streefgewicht komen aanzienlijk vergemakkelijken.
Samen zijn deze methodes dus niet 1 + 1 = 2, maar door de elkaar onderling versterkende werking krijg je 1 + 1 = 3. Als jij extra snel wilt afvallen en minder last wilt ondervinden van je constante hunkering naar suiker, 
raden wij je aan om niet één maar beide methodes te doen. Als jij dat ook wilt, adviseren wij jou wel om niet gelijktijdig met de beide methodes te beginnen. Begin met één en wacht dan vier tot zes weken voordat je met de andere begint. Dit is belangrijk omdat jij je beter kunt concentreren op één methode dan op twee methodes en daardoor deze dan ook beter en preciezer kunt volgen,  toepassen en uitvoeren. Maar ook omdat jouw lichaam en onderbewustzijn de tijd moeten krijgen om zich aan te kunnen passen en te wennen aan de veranderingen. Het gelijktijdig beginnen met beide methodes kan het elkaar versterkende synergetisch effect geheel of gedeeltelijk teniet doen. En in het ergste geval kan door de overvloed aan nieuwe informatie en de vele veranderingen de normale werking van elke methode zelfs negatief worden beïnvloed. Dus beide methodes volgen is zeker aan te raden, als je maar niet met beide tegelijk begint. 

Tot ziens op de volgende pagina waar JIJ gaat ontdekken hoe JIJ
super snel kunt gaan afvallen en op je streefgewicht kunt komen…

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over 
de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode:

KLIK HIER

Voor uitgebreide informatie en complete uitleg over
de Stop Mijn Suikerverslaving 2.0 Methode:
KLIK HIER

Als jij nog vragen hebt: KLIK HIER

Wij zijn jou altijd graag van dienst!

Top