Referenties

Referenties & Links naar externe info over hypnose, Hypnotische Virtuele Maagband etc.

HypNObese is in Nederland en België Dé Specialist op gebied van Afvallen met Hypnose en Hypnotische Maagband "Operatie"

HypNObese is in Nederland en België Dé Specialist op gebied van Afvallen met Hypnose en de Hypnotische Virtuele  Maagband(operatie)

Onderstaand een link naar onafhankelijke informatie over hypnose c.q. hypnotherapie van 2Doc op npostart.nl
“Hypnose op recept”
Tientallen ziekenhuizen werken met hypnotherapie ter behandeling van onder meer het Prikkelbare Darm Syndroom en andere medische klachten.

Onderstaand een link naar onafhankelijke info uit Engeland

Link naar info over de Hypnotische Maagband “Operatie” in de Engelse krant “Mirror”

Artikel uit het tijdschrift “Grazia” over “Afvallen onder hypnose”
In dit artikel beschrijft journaliste Mayra Louise haar ervaringen en het resultaat.

“Alle veranderingen kan ik amper bevatten. Zonder angst ga ik op de weegschaal staan. Ik heb mezelf geen mager regime opgelegd, maar eet normaal. En ik ontzeg mezelf niets. Als ik chips wil eten, eet ik chips. Gek genoeg voel ik amper de behoefte om te snaaien. Voorheen kon ik alleen maar aan crappy foods denken als ik op dieet was. En nu kan ik zelfs een stuk cheesecake weerstaan. Simpelweg omdat ik er geen zin in heb”.

“Motiverend is ook dat mijn kleding losser gaat zitten, mijn buik platter wordt en ik me lichter voel. Sinds de laatste sessie ben ik 6,5 kilo afgevallen en ik zit beter in mijn vel. Ik krijg een laatste opdracht mee, die ik moet blijven doen tot ik mijn streefgewicht, 16.5 kilo eraf, heb bereikt en loop lachend de deur uit. Inmiddels ben ik drie weken verder en 8,5 kilo afgevallen. Sinds ik ben begonnen met hypnotherapie heb ik geen snaaimoment meer gehad. Ik word bedolven onder de complimentjes. Mijn streefgewicht is nog niet bereikt, maar ik weet zeker dat ik deze zomer in bikini op het strand zit. In een dunnere, maar vooral gelukkigere versie van mezelf.”

Getuigenissen en ervaringen.

Yvonne H, Alkmaar: hoewel ik er geen enkel vertrouwen in had dat ik er mee zou afvallen, ben ik uit wanhoop gedreven toch begonnen met jullie pakket met die hypnotische maagband. Ik deed dat met het idee “baadt het niet, dan schaadt het niet”. En omdat ik 30 dagen de tijd had om het te proberen en mijn geld terug te vragen. Ik ben nu zonder al te veel moeite en zonder mezelf uit te hongeren in enkele maanden 23 kilo afgevallen. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar weet zeker dat het nu gaat lukken. Had ik dit maar eerder geweten! Dan was mijn overgewicht nooit zo uit de hand gelopen. Maar beter laat dan nooit zeg ik maar. Alle andere afvalmethodes en diëten die ik had geprobeerd, hebben me uiteindelijk alleen maar dikker dikker gemaakt en veel geld gekost. Mijn gezondheid en conditie gingen hard achteruit en trappenlopen ging al bijna niet meer. Door hetgeen mij de dokter zei kreeg ik angst en ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij jullie website terecht. De dokter zei dat er nu echt iets moest gebeurenen de dokter had mij gewaarschuwd dat het volledig uit de hand begon te kopen .ik Omdat ik geen andere mogelijkheid meer kon vinden en ik bang was dat ik

Waar wacht je nog op? Neem nú de beslissing en gun jezelf een slanker en gezonder lichaam. Je hebt niets te verliezen, behalve je overtollige kilo’s en overgewicht 😀
Wil jij nú meteen beginnen met snel gezond blijvend afvallen en zo vlug mogelijk je streefgewicht bereiken?

Klik dan NÚ hier: Ja, ik wil snel afvallen en een slank gezond lichaam krijgen.

30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie PLUS 100% Tevredenheids Garantie

GUN HET JEZELF
PROBEER HET NÚ!

Door Onze Unieke 30 Dagen
100% Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie
PLUS
100% Tevredenheidgarantie
Kun JIJ Niets Verliezen!
Behalve Je Overgewicht 😉

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden waar we naar op zoek zijn.

Voor vragen en opmerkingen kun je gebruik maken van dit formulier.

Veel andere FAQ’s over “afvallen met hypnose” vind je op: hypnose afvallen FAQ.

Protected by COPYSCAPE do not copy