About Us

Geachte bezoeker/cliënt,

Ook in deze rampzalige Covid-19 tijd staan wij voor je klaar.
De shop blijft open voor bestellingen en de
servicedesk normaal bereikbaar.

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Met vriendelijke groet,
HypNObese


Wie of wat is HypNObese?

Business Confirmed          Identity Confirmed          Security Confirmed          Privacy Confirmed

HypNObese heeft een meer idealistische dan een commerciële in- en doelstelling en helpt graag zoveel mogelijk mensen om slanker, gezonder, gelukkiger, zelfbewuster etc. te worden. HypNObese houdt zich voornamelijk bezig met en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van hypnose-inducties die mensen met overgewicht helpen bij het snel, gezond en veilig afvallen met behulp van hypnose. Ook (morbide) obesitas personen kunnen gebruikmaken van de hulp van HypNObese. HypNObese biedt hiervoor de door haar verbeterde hypnotische virtuele “maagbandoperatie”. HypNObese heeft deze zeer effectieve afvalmethode naar Nederland gehaald en biedt deze nu in een door haar verbeterde vorm aan onder de naam “Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode”, met in de meeste gevallen een blijvend resultaat en nagenoeg zonder jojoën.

Welke afslankmethodes biedt HypNObese?

HypNObese biedt twee hoog kwalitatieve online afslankmethodes, te weten: de “Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode” en de “Stop Mijn Suikerverslaving Methode”

Wat is zo uniek aan HypNObese?

Buiten HypNObese kan niemand ter wereld de “Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode” en de “Stop Mijn Suikerverslaving Methode” jou leveren. Deze zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar.

HypNObese

HypNObese is in Nederland en België Dé Specialist op het gebied van Afvallen met hypnose en de Hypnotische Virtuele Maagband.

Privé Consult

Afhankelijk van waar jij hulp bij zoekt c.q. wat jouw probleem is, wat je uiteindelijke streefdoel is en hoe gemotiveerd jij bent dat te bereiken, is het in zeer dringende of ernstige gevallen mogelijk ons privé te consulteren middels een privé consult. Een consult kan in diverse vormen plaatsvinden, zowel face-to-face als via telefonisch en/of andere communicatie mogelijkheden.

Wat kost een privé consult?

Ongeacht de wijze waarop een privé consult plaatsvindt en de wijze van communicatie bedragen de minimale consult kosten € 285,- per uur excl. btw en excl. eventuele reis- en verblijfkosten. Afhankelijk van de zwaarte van het consult is een hoger tarief mogelijk, maar dat wordt alsdan altijd vooraf medegedeeld. Minimaal worden twee uren gedeclareerd, ook als de duur van het consult korter dan twee uur is. Indien een consult korter duurt dan twee uren geeft dat geen recht op enigerlei vorm van korting en/of restitutie en/of verrekening en/of tegoed en/of andere vorm van compensatie. De minimale kosten voor één consult bedragen € 570,– excl. btw en excl. eventuele reis en verblijfkosten. Reis- en verblijfkosten zullen per geval worden bekeken en alsdan vooraf worden medegedeeld. Rijstijden, zowel heen als terug, wordt gedeclareerd aan hetzelfde tarief als dat van toepassing is op het bijbehorend consult. Indien het consult langer duurt dan twee uren wordt de meer tijd boven de twee basisuren aanvullend in rekening gebracht tegen hetzelfde tarief als de eerste twee uren. Slechts ten dele gebruikte consulturen worden naar boven afgerond en als geheel uur gedeclareerd. De twee basisuren dienen 48 uur voor het consult bij vooruitbetaling te zijn voldaan op de in de consult bevestiging aangegeven wijze om recht te hebben op het desbetreffende consult.

Consult annuleren.

Bij annulering van een reeds betaald consult, ontstaat geen recht op restitutie en/of verrekening van het betaalde, ongeacht hoelang van te voren de annulering plaatsvindt. Dat geldt eveneens voor het niet (tijdig) verschijnen van een cliënt.

Is een intakegesprek verplicht?

Bij een consult hoort altijd (eerst) een intake(gesprek) waarbij hetzelfde overeengekomen consultatie tarief geldt als voor het consult. Ook het intakegesprek kan zowel face-to-face als via telefonisch en/of andere communicatiemiddelen plaatsvinden. Ook een intakegesprek dient 48 uur voor het overeengekomen tijdstip dat het intakegesprek zal plaatsvinden bij vooruitbetaling te zijn voldaan op de in de bevestiging aangegeven wijze om recht te hebben op het desbetreffende gesprek. Indien uit het intakegesprek blijkt dat wij je niet kunnen of willen helpen, geeft dat geen recht op enigerlei restitutie en/of verrekening van het voor het intakegesprek betaalde.

Zijn er ook consulten mogelijk voor andere problemen dan afvallen?

Afvallen is één van onze specialismen, maar het is zeker niet de enige specialiteit. Derhalve is een andersoortig consult eventueel mogelijk.

Hoe kan ik voor een privé consult in aanmerking komen? 

Om te informeren of jij voor een privé consult in aanmerking komt, kun je contact met ons opnemen: KLIK HIER


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top