Kan een hypnosepakket van HypNObese JOU helpen bij het afvallen?

Kan een hypnosepakket van HypNObese MIJ helpen bij het afvallen?

hypnosepakket van HypNObese

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Kan een hypnose pakket van HypNObese JOU helpen bij het afvallen teneinde op het door jou gewenste streefgewicht te komen? Kan iedereen daarmee zoveel afslanken en vermageren als hij/zij wil? Een hypnose pakket van HypNObese kan jou zeker helpen bij het afslanken, maar kan dat alleen als jij(zelf) ÉCHT wilt afslanken en ÉCHT geholpen wilt worden. Iets willen (c.q. zeggen dat je iets wilt) en iets doen zijn twee verschillende dingen.

Bedoel jij écht wat je zegt?

Hiermee bedoel ik dat wat jij zegt iets heel anders kan zijn dan wat jij ÉCHT wilt. Dat kun je enerzijds bewust doen bijvoorbeeld omdat de buitenwereld jou dat opdringt en jij correct wilt reageren c.q. geen verwijten wilt krijgen dat het je enigenschuld is omdat je niet doet wat men je “adviseert” of zoals gezegd opdringt. Maar anderzijds doordat jouw onderbewustzijn “het niet wilt”. Want dan wil jij het bewust wél heel erg graag, maar je onderbewustzijn saboteert toch voortdurend al je pogingen. Het kan ook zijn dat je denkt dat je het echt wilt, maar je beseft c.q. weet niet dat je het eten en snoepen onbewust nog veel liever wilt en belangrijker vindt dan afvallen. Zelf (uit eigen vrije wil) iets willen of “willen” omdat anderen dat van je verwachten zijn twee heel verschillende dingen die maken dat je wél of niet gemotiveerd bent.

Helpt een hypnose pakket van HypNObese altijd?

HypNObese raadt dan ook iedereen aan eerst eens goed bij zichzelf te raden te gaan alvorens een pakket van HypNObese aan te schaffen. Als jij niet ÉCHT wilt afvallen en niet 100% gemotiveerd bent om nu eindelijk echt te vermageren kan niemand je helpen een blijvende gewichtsvermindering te verkrijgen, dus OOK HypNObese niet.

Is iedereen geschikt om te worden geholpen met een hypnose pakket van HypNObese?

Bovendien is het zo dat HypNObese alleen mensen wilt helpen die er klaar voor zijn om geholpen te worden. Mensen die een pakket bestellen om te kunnen zeggen: ik heb alles geprobeerd, zelfs hypnose(pakket) van HypNObese! En zelfs dat heeft mij ook niet geholpen. Teneinde hiermee een betere smoes te hebben naar de omgeving. Deze mensen willen wij niet als cliënt en adviseren wij dringend GEEN hypnose pakket van HypNObese te bestellen en een hypnotiseur of hypnotherapeut elders te zoeken.

HypNObese heeft primair geen commerciële doelstelling. 

Het klinkt misschien hard en niet commercieel (dat is ook niet onze primaire doelstelling) maar het is zowel voor jou als ons beter dat je dit dringend advies opvolgt. Alle personen die heel zeker weten dat zij ECHT ZELF willen afvallen en voor de volle 100% gemotiveerd zijn deze keer het streefgewicht te krijgen en te behouden mogen natuurlijk wel een pakket bestellen. Deze laatste groep mensen heet ik al vast van harte welkom en wens ik alvast heel veel succes en blijvende motivatie bij het afvallen. Ik verwacht van elke cliënt 100% inzet om een slanker, sterker en gezonder lichaam te krijgen.

Resumé.

HypNObese kan alleen mensen helpen die ÉCHT willen afvallen, die ÉCHT 100% gemotiveerd zijn om hun streefgewicht te bereiken en die ÉCHT geholpen willen worden d.m.v. hypnose pakket van HypNObese. Ben jij voldoende gemotiveerd en wil jij echt afvallen? Zo ja, dan ben je van harte welkom en mag je gerust een pakket kopen. Zo nee, koop dan nu niets en kom dan liever nog eens  terug als je voldoende beseft dat het zo niet verder kan (doorgaan). Als je een hypnosepakket van HypNObese bestelt, krijg je dat geleverd met mijn 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dus zonder enig risico en alleen “het risico” nu eindelijk je streefgewicht en het slankere lichaam te krijgen waar je al zo lang naar verlangt.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top