Hypnotische Maagbandoperatie van HypNObese wat is dat? Hoe werkt dat?

Hypnotische maagbandoperatie van HypNObese wat is dat? En hoe werkt dat?

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

De hypnotische maagbandoperatie van HypNObese, ook wel virtuele maagband en virtuele maagbandoperatie genoemd, bestaat uit een aantal super krachtige hypnose inducties. Omdat de op dit gebied reeds bestaande inducties in geen enkel opzicht aan de kwaliteitseisen van HypNObese voldeden, heeft zij haar eigen  super krachtige power hypnose inducties ontwikkeld en geformuleerd voor gebruik bij haar hypnotische maagbandoperatie. Alleen HypNObese past deze power inducties toe bij haar hypnotische maagbandoperatie. Deze zijn ook alleen maar verkrijgbaar bij HypNObese.

Info: Alles wat hier wordt beschreven, uitgelegd en toegelicht, vormt onderdeel van en wordt toegepast bij de Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode. 

Hoe verloopt de hypnotische maagbandoperatie?

De hypnotische maagbandoperatie verloopt ongeveer hetzelfde zoals de echte conventionele maagbandoperatie. Je wordt vanaf het begin tot het einde door het hele “operatieproces” (be)geleid en zult het als een echte maagbandoperatie ervaren. Daar er voor de hypnotische virtuele maagbandoperatie geen volnarcose nodig is, zul je zelfs veel meer meekrijgen van wat er (met je) gebeurt dan bij het ondergaan van een echte maagbandoperatie onder vol narcose.

Groot bijkomend voordeel voor (morbide) obesitas patiënten: daar er geen vol narcose nodig is bij de hypnotische maagbandoperatie kunnen ook de zwaarste personen zonder langdurige voorafgaande voorbereidingen, dieet, verplicht afvallen, etc. direct een hypnotische virtuele maagband laten “plaatsen” en onmiddellijk beginnen met afvallen.)

Wat voel ik en ervaar ik tijdens de hypnotische maagbandoperatie?

Je zult o.a. ervaren dat er een maagband kort achter je maagingang wordt geplaatst. Maar in tegenstelling tot een echte operatie geschiedt een hypnotische “operatie” zonder risico’s, (na)pijn, bijwerkingen, angst, stress, etc.
(Veel van de risico’s, nadelen, etc. van en bij een echte maagbandoperatie vindt je in dit artikel: Hypnotische virtuele maagband van HypNObese wat is dat? Hoe werkt dat?)

Hoeveel goedkoper is de hypnotische maagband van HypNObese dan een echte maagbandoperatie?

En dat ook nog eens vele malen goedkoper dan dat een echte maagbandoperatie je zou kosten. Alle directe en indirecte kosten over de tijd meegerekend kost een echte maagbandoperatie toch al gauw tussen de tien- en vijftienduizend euro. De hypnotische virtuele maagband inclusief maagbandoperatie van HypNObese kost slechts een fractie daarvan. Na het “plaatsen” van de hypnotische virtuele maagband zeggen nagenoeg alle cliënten dat zij zich goed, ontspannen en positief opgewonden voelen. Dat laatste komt vooral doordat zij voelen dat er “iets straks” in hun maagstreek zit dat er voor de “operatie” niet was. Daardoor voelen zij, letterlijk en figuurlijk, dat er iets is “veranderd”, waardoor er een positief gevoel en verwachtingspatroon ontstaat. Dat alles zo positief wordt ervaren,  komt o.a. ook doordat HypNObese dé specialist is op het gebied van afvallen met hypnose en hypnotische virtuele maagbandoperaties.

Bij afvallen met hypnose en met haar hypnotische maagbandopearatie behaald HypNObese het hoogst mogelijke slagings- en tevredenheidspercentage?

HypNObese werkt met een ongekend hoog slagings- en tevredenheidspercentage. Een van de weinige dingen waarover wij cliënten soms horen “klagen” is dat zij het erg (jammer) vinden dat zij niet eerder hebben geweten dat HypNObese bestaat en afvallen met hypnose en de hypnotische virtuele maagband biedt. Want dan hadden zij al veel eerder van een gezonder lichaam, aantrekkelijker uiterlijk en gelukkiger leven kunnen genieten. De grootste groep die bij HypNObese terecht komt, heeft al van alles geprobeerd om af te vallen. Maar zijn er in de meeste gevallen alleen maar dikker door geworden. Deze mensen zijn altijd heel gelukkig, na hun vele vruchteloze pogingen om af te vallen, nu bij HypNObese eindelijk de definitieve en blijvende oplossing voor hun overgewichtproblemen te hebben gevonden.

Zijn er dingen waar ik op moet letten na plaatsing van de hypnotische maagband middels jullie hypnotische maagbandoperatie?

Cliënten dienen de eerste vier dagen na plaatsing van de hypnotische virtuele maagband rekening te houden met welk voedsel dat zij eten en de grootte van de eet porties. HypNObese adviseert al haar cliënten de eerste dag na de “operatie” bij voorkeur alleen vloeibare en/of zeer licht verteerbare voeding te eten en geen koolzuurhoudende dranken te drinken. Ook de daarop volgende drie dagen is het wenselijk alleen lichte kost, verdeeld in meerdere kleine porties verspreid over de hele dag, te eten. Na vier dagen is je lichaam dan grotendeels aan de hypnotische virtuele maagband gewend,  (her)ken je het veranderde gevoel van eerder “vol” zijn en ben je er al een beetje aan gewend dat je alleen nog maar kleine(re) porties kunt eten.

Biedt HypNObese na de hypnotische maagbandoperatie aanvullende hulp middels hypnose inducties?

HypNObese zorgt middels door haar daarvoor speciaal ontwikkelde hypnose-inducties dat de maagband en het gevoel dat er een maagband is geïmplanteerd een jaar behouden blijven. Cliënt dient deze speciale inducties periodiek te beluisteren. De meeste cliënten zeggen na de “operatie” ook meer de neiging te hebben om alleen iets te eten als zij echte honger voelen en minder behoefte te hebben aan snoepen en andere tussendoortjes. Na “geopereerd” te zijn, hebben veel cliënten een realistisch fysiek gevoel dat hun maaginhoud daadwerkelijk met een maagband is verkleind tot de grootte van een tennisbal. (Cliënten)ervaring heeft geleerd dat verdeeld over de dag ca. acht tot tien hele kleine porties de juiste hoeveelheid zijn om je “vol” te voelen en dit gevoel redelijk lang te laten aanhouden. Uiteraard dienen dat wel acht tot tien caloriearme porties te zijn.

De hypnotische maagbandoperatie is geen wondermiddel.

Let op! De hypnotische virtuele maagband en de hypnotische maagbandoperatie zijn geen wondermiddel die er vanzelf voor zorgen dat je op je streefgewicht komt, ongeacht wat je snoept, eet en drinkt. En ook zeker geen vrijbrief om na de plaatsing van de hypnotische virtuele maagband ongeremd en ongebreideld te gaan snoepen, eten en drinken zonder daarbij op je calorie-inname te letten.

Ook na onze hypnotische maagbandoperatie moet je blijven opletten wat je eet.

Net als bij de echte conventionele maagband, moet je ook met de virtuele maagband altijd verstandige voedingskeuzes blijven maken. Net als bij een echte maagband moet je met een geïmplanteerde hypnotische virtuele maagband zoveel mogelijk doen (en laten) om het afvallen te bevorderen en het bekende jojoën te vermijden. Je oude dikmakende voedingskeuzes en lifestyle dienen te veranderen.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top