Hypnotische Maagband van HypNObese wat is dat? En hoe werkt dat?

Hypnotische Virtuele Maagband van HypNObese wat is dat?
En hoe werkt de Hypnotische Virtuele Maagband?

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Hypnotische virtuele maagband wat is dat? En hoe werkt dat als ik met de Hypnotische virtuele maagband wil afvallen? Bij de hypnotische virtuele maagband, ook wel hypnotische maagband of virtuele maagband genoemd, wordt er onder hypnose “operatief” een virtuele “maagband”, kort achter je maagingang geplaatst. Deze hypnotische “operatie” imiteert de echte maagband operatie en zorgt voor hetzelfde effect n.m.l. dat je gaat afvallen. Dat komt doordat er voor je onderbewustzijn geen verschil bestaat tussen fantasie en werkelijkheid. Voor je onderbewustzijn is de hypnotische maagband derhalve gelijk aan een echte fysieke maagband rond je maag.

Wat doet de hypnotische virtuele maagband?

De hypnotische virtuele maagband en de echte maagband werken volgens hetzelfde principe: je voedingsopname capaciteit verkleinen. Door het plaatsen van een maagband wordt je maag verdeeld in twee delen. Een klein deel achter de maagingang (voor de maagband) ter grootte van een tennisbal, en een veel groter deel zijnde de rest van je maag (voorbij de maagband). Doordat je eten binnenkomt in het kleine voorste deel, waar veel minder in kan worden opgenomen dan (voorheen) in je hele maag, en de doorstroming naar het grote deel veel moeilijker en trager gaat dan zonder maagband, krijg jij snel(ler) een “vol gevoel” en (daardoor) stopt je hongergevoel veel eerder dan zonder die maagband. Doordat je maag het signaal “vol” aan je hersens stuurt, krijg je tevens eerder een geestelijk “vol” en voldaan gevoel dan wanneer je hersenen dat signaal niet ontvangen. Dat laatste is veel belangrijker dan de meeste mensen weten. Zolang er geen geestelijke “eet bevrediging” is, blijven je hersens het signaal uitzenden: “voor ons hersenen is het nog niet genoeg, je moet nog dooreten tot wij eet bevrediging ervaren”.

Voor meer informatie over: “geestelijke eet-bevrediging is nodig om te kunnen stoppen met eten”: klik hier.

Hypnotische virtuele maagband en de hypnotische virtuele maagbandoperatie hoe ervaar ik die?

Hoewel alles onder hypnose plaatsvindt, ervaren je geest en je lichaam het als een echte maagbandoperatie. Maar dan zonder de pijn en de risico’s die een echte maagbandoperatie met zich meebrengt. Je ervaart de hypnotische maagbandoperatie alsof je onder plaatselijke verdoving in een operatiekamer in een ziekenhuis echt wordt geopereerd en of er daadwerkelijk een maagband kort achter je maagingang wordt geplaatst.

Hoe komt het dat ik de hypnotische virtuele maagband “operatie” zo bewust meemaak?
En dat het plaatsen van de hypnotische virtuele maagband zo echt lijkt?

Dat alles als (zo) echt wordt ervaren, komt doordat HypNObese super krachtige zelfontwikkelde power hypnose-inducties toepast. Deze super krachtige power hypnose-inducties zijn door HypNObese speciaal ontwikkelt en geformuleerd omdat de reeds bestaande en door anderen gebruikte inducties totaal niet aan haar kwaliteitseisen voldeden en ook nog steeds niet voldoen. Deze door HypNObese geformuleerde power inducties mogen ook alleen door HypNObese gebruikt worden bij haar hypnotische maagbandoperaties. Niemand anders kan jou deze krachtige inducties bieden. Deze inducties zijn zelfs zo krachtig dat HypNObese deze niet voor onbepaalde duur geeft en formuleert, maar telkens (opnieuw) voor een korte periode van bijvoorbeeld een maand.

Extra krachtige hypnotische herprogrammering door geregelde herhaling.

Door de inducties ten minste eenmaal per maand te moeten beluisteren, wordt de “herprogrammering” van jouw onderbewustzijn extra gestimuleerd en worden de instructies door je onderbewustzijn bij iedere herhaling nog beter begrepen, geaccepteerd en “geactiveerd” dan bij de meeste andere hypnose programma’s die veelal eindigen na één tot vier sessies. Door deze unieke werkwijze van HypNObese wordt niet alleen het best mogelijke resultaat verkregen, maar ook een zo snel mogelijk blijvend resultaat. Dat laatste betekent dat bij het correct opvolgen van de door HypNObese gegeven adviezen en aanwijzingen het bekende jojoën nagenoeg altijd kan worden  voorkomen.

Alleen HypNObese biedt jou de door haar speciaal ontwikkelde hypnose pakketten met de daarin verwerkte unieke inducties om eindelijk snel, gezond en veelal blijvend af te vallen.

De hypnotische virtuele maagband van HypNObese biedt veel voordelen.

N.B. Met een hypnotische virtuele maagband van HypNObese krijg je wel de voordelen van de conventionele echte maagband, maar niet de vele nadelen en loop je niet de vele risico’s van de echte.

Dus geen risico’s zoals:

 • infectiegevaar
 • ontstekingsgevaar
 • verschuiving c.q. verplaatsing
 • afstoting
 • inkapseling
 • verkleving
 • etc.

Een Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode van HypNObese biedt de volgende voordelen:

 • geen verplicht afvallen voordat je geopereerd kan worden (omdat narcose- en operatierisico’s verkleinen niet nodig is voor hypnose)
 • geen verplichte voorafgaande gesprekken met een psycholoog om in aanmerking te kunnen komen
 • geen maandenlange wachttijden, maar meteen beginnen met afvallen
 • geen vervelende ziekenhuisopname
 • geen narcose risico’s
 • geen operatierisico’s
 • geen complicaties
 • geen bloedverlies
 • geen angst en bange gevoelens voor de pijn die een operatie teweeg brengt
 • geen lichamelijke pijn (er wordt niet in je gesneden, geen innerlijke wonden, etc.)
 • geen stress en geestelijke spanning voorafgaand aan de operatie
 • geen medicijngebruik zoals gebruikelijk na een operatie, pijnstillers etc. (geen medicijnkosten)
 • geen periodieke medische controles achteraf (met bijbehorende kosten en werkverlet)
 • geen bijstellingen van de maagband doorlaat (met bijbehorende kosten en werkverlet)
 • geen vier of vijf lelijke littekens op je buik van ca. 2,5 cm
 • geen herstelperiode
 • geen werkverlet
 • geen loon- en/of inkomstenderving
 • geen slikproblemen zoals die bij de echte maagband kunnen voorkomen
 • geen dure (eigen)kosten (vele malen goedkoper dan de echte maagband operatie)
 • snel resultaat c.q. gewichtsvermindering mogelijk
 • geen jojo-effect bij opvolgen van door HypNObese gegeven aanwijzingen
 • ook geschikt voor morbide obesitas patiënten (ongeacht hun BMI)
 • eenvoudig “verwijderen” van de maagband door niet meer te luisteren naar de inducties
 • etc.

De hypnotische virtuele maagband van HypNObese kost veel minder dan een echte maagband in het ziekenhuis.

Niet alleen zijn de totale kosten van de hypnotische virtuele maagband(operatie) veel lager  dan die van de echte conventionele maagband(operatie), maar zeker zo belangrijk voor de meeste onder ons: alle kosten zijn vooraf volledig bekend. Je komt dus nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan omdat je vooraf precies weet wat het kost als je met een hypnosepakket van HypNObese gaat afvallen. Wat bij een echte maagbandoperatie met ziekenhuisopname en alle bijbehorende (jarenlange) nazorg alsmede alle bijkomende directe en indirecte onkosten nooit het geval is. Afvallen met een hypnosepakket van HypNObese betekent dat je weet waar je aan toe bent zonder negatieve financiële verrassingen achteraf.

Volledig risicoloos testen en uitproberen met 30-dagen-niet-goed-100%-geld-terug-garantie.

Maar dat is niet het enige, daarnaast biedt HypNObese elke cliënt volledig risicoloos testen en uitproberen in de vorm van een 100%-niet-goed-geld-terug-garantie gedurende 30 dagen na aankoop. Omdat HypNObese alleen het allerbeste op het gebied van afvallen met hypnose biedt en er zeker van is dat jij super snel zal kunnen afvallen, neemt zij het financiële risico geheel voor haar rekening. Je kunt alles bekijken, proberen en testen zonder enig financieel risico! HypNObese wil alleen maar 100% tevreden cliënten.

De hypnotische virtuele maagband van HypNObese is dé kans voor jou om snel af kunnen te vallen.

Het gebeurt maar zelden, maar heel af en toe komt er (ook) in jouw leven een unieke kans voorbij. De volledig vernieuwde Hypnotische Virtuele Maagband 2.0 Methode van HypNObese is zo’n kans. Maar ben jij er klaar voor om deze kans te (willen) herkennen en met beide handen aan te grijpen? Mijn advies: grijp deze kans! Niets doen is ook een keuze. In dit geval wel de meest foute die je kunt maken! Want dan kies je bewust en gewild voor te dik blijven.

Niets doen, uitstellen, geen (kunnen) keuze maken, is ook een keuze.

Iedereen kun je iets wijsmaken, maar jezelf niet. Immers, jij weet het nu: de hypnose pakketten van HypNObese zijn het beste wat je kunt vinden om zonder enig financieel risico snel af te kunnen vallen en veelal blijvend op je streefgewicht te kunnen komen.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top