Hypnose en Afvallen

Hypnose en Afvallen c.q. Afvallen met Hypnose

Past Life Therapie i.c.m. Afvallen Met Hypnose En De Hypnotische Maagband Doe Je Bij HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel En Veilig Naar Een Gezonde En Blijvende Gewichtsreductie.

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Hypnose Afvallen is nagenoeg de beste methode om snel, gezond, veilig en blijvend te kunnen vallen.

Hypnose afvallen, of beter gezegd afvallen met hypnose, biedt voor veel mensen een snel en veelal blijvend resultaat. Voor veel mensen die willen of moeten afvallen, is “Hypnose Afvallen” in veel gevallen de beste manier om snel af te vallen en het gewenste streefgewicht te kunnen bereiken en te kunnen behouden. Dit betreft dan wel personen die door teveel eten en drinken c.q. te grote calorie-inname c.q. foutief eetgedrag hun overgewicht hebben opgebouwd. Met name personen met obesitas en morbide obesitas die door bovenmatig en ongebreideld eten en drinken of zelfs destructief eetgedrag hun normale lichaamsgewicht c.q. gezonde BMI hebben overschreden en hun figuur hebben misvormd, zijn geschikt voor “hypnose afvallen” in combinatie met de Hypnotische Virtuele maagband 2.0 Methode en de daarin opgenomen hypnotische virtuele maagbandoperatie van HypNObese. De “hypnotische maagband” wordt ook dikwijls “virtuele maagband” genoemd.

Hypnose Afvallen is alleen geschikt voor personen die door teveel eten en drinken te dik zijn.

Dit betreft dus wel alleen personen die door teveel eten een overgewicht hebben opgebouwd. Personen die door lichamelijke klachten of ziektes zoals bijvoorbeeld ziekte aan hun schildkier aan overgewicht lijden dienen hun (huis)arts en/of medisch specialist te raadplegen. Voor overgewicht, obesitas en morbide obesitas die een medische oorzaak hebben en het gevolg zijn van een ziekte(s), aandoeningen, medicijngebruik, etc. is afvallen met behulp van hypnose niet geschikt zolang de feitelijke oorzaak c.q. de ziekte niet is genezen en/of het medicijngebruik op doktersadvies is beëindigd.

Hypnose Afvallen = Vermageren

Na genezing van de ziekte c.q. aandoening die het overgewicht heeft veroorzaakt, kan “hypnose afvallen” meestal wél zinvol worden ingezet en helpen het opgebouwde overgewicht zo snel mogelijk kwijt te raken. Na te zijn afgevallen en het behalen van het streefgewicht kan met behulp van hypnose in de meeste gevallen dat behaalde gewicht veelal blijvend worden behouden en het veel besproken en gevreesde jojo effect worden vermeden.

Hypnose Afvallen = Afslanken

Ook voor personen die ontevreden zijn over hun lichaam c.q. uiterlijke verschijning is in veel gevallen afvallen met hypnose de beste methode om snel het overgewicht kwijt te raken en het gewenste streefgewicht te bereiken. Door af te vallen zal het zelfbeeld en zelfvertrouwen toenemen en de gezondheid in veel gevallen aanzienlijk verbeteren. Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat hoe ouder de persoon, hoe groter het overgewicht, in welke mate figuurmisvorming heeft plaatsgevonden en hoe langer de onnatuurlijke staat heeft voortgeduurd, des te groter de kans wordt dat er na het afvallen huidoverschot kan ontstaan. Ook de mate waarin deze na het afvallen vanzelf glad trekt verschilt van persoon tot persoon.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top