Hypnose en afvallen zonder dieet

Hypnose en Afvallen zonder dieet

Afvallen Met Hypnose En De Hypnotische Maagband Doe Je Bij HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel En Veilig Naar Een Gezonde En Blijvende Gewichtsreductie.

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Hypnose en afvallen zonder dieet is met de hypnose pakketten van HypNObese voor vrijwel iedereen mogelijk. 

Hiervoor is wel noodzakelijk dat je onderbewustzijn op de juiste wijze ge(her)programmeerd is en dat je “bewuste” bewustzijn de juiste mindset, wil en motivatie heeft om af te slanken. De grootste groep van te dikke mensen is dat omdat ze teveel van het verkeerde voedsel eten en te weinig bewegen c.q. geen lichamelijke inspanningen hoeven te verrichten.

Waarom en waardoor word jij (te) dik?

Niemand wordt zomaar vanzelf te dik, uitgezonderd de mensen die een gezondheidsprobleem hebben zoals bv. met hun schildklier. Het is bijna altijd een verkeerde verhouding tussen voedselinname en voedselverbruik. Het oude spreekwoord: elk pondje gaat door het mondje, is nog steeds van toepassing. Maar daar komt vandaag de dag nog bij dat het tegenwoordige voedsel veel calorierijker is dan vroeger. Patatje zuurvlees en mayo, broodje shoarma met lekker veel saus, sateetje met pindasaus, big mac, pizza, taart, chocolade, snoep, consumptie-ijs, toetjes, frisdrank, alcoholische dranken, etc. zijn allemaal caloriebommen waar je al heel snel veel teveel calorieën door naar binnenkrijgt. En tegenover vroeger hebben de meeste mensen ook nog eens zittend werk en/of door inzet van machines geen zwaar lichamelijk werk. Alles bij elkaar voor de meeste onder ons een zeer moeilijk onder controle te houden mix van voortdurende verleidingen en moeilijke voedselkeuzes.

Hypnose en afvallen zonder dieet kan, maar suiker is taboe.

Een ander vaak onderbelicht probleem is dat tegenwoordig in nagenoeg alle voedingsmiddelen (een vorm van) suiker zit. Ook in “gezonde” vruchtdranken, muesli(repen), cornflakes, etc. En als er iets verslavend is dan is het wel suiker. Om van suikerverslaving af te komen mag je 30 tot 40 dagen dagen geen enkele vorm van suiker nuttigen. Het duurt dus minimaal 30 tot 40 dagen dagen om van suikerverslaving af te komen. Hetgeen bijna onmogelijk is omdat er aan nagenoeg elk voedingsproduct en elke drank (een vorm van) suiker is toegevoegd. Ik voorspel, mede door die suikerverslaving, dat Obesitas het grootste en duurste gezondheidsprobleem van deze eeuw wordt.

Hoe komt het dat ik juist de dikmakende voeding en dranken het lekkerste vind?

Het vervelende daarbij is dat als je jezelf zo “geprogrammeerd” hebt dat je juist de dikmakende voeding en dranken het lekkerste bent gaan vinden, je geen gezonde voeding zoals groente en fruit meer lust. Terwijl je die van nature, dus zonder dat je jezelf “geprogrammeerd” zou hebben, juist wel lekker vindt. Het is bijna ondoenlijk om je geprogrammeerde eetgedrag af te leren. Veel mensen proberen dat op pure wilskracht maar dat lukt bijna nooit. Ik sprak expres over geprogrammeerd omdat dat voornamelijk betrekking heeft op je onderbewustzijn. Je bewuste ik wil verstandig eten om af te vallen, maar je onderbewustzijn is geprogrammeerd om vooral dikmakers lekker te vinden.

Hypnose en afvallen zonder dieet is niet helemaal juist geformuleerd.

Zo moet je een gevecht tegen jezelf voeren, je bewust ik tegen je onderbewuste ik. Als je dan bedenkt dat je bewust ik voor 5% beslist wat je doet (op wilskracht) en je onderbewustzijn voor 95% wat je onbewust op de automatische piloot beslist  en doet, dan begrijp je dat het onbewuste het op korte of lange termijn nagenoeg altijd zal winnen (van jouw wilskracht). Niets is onmogelijk, maar het kan veel gemakkelijker. Door je onderbewustzijn te “herprogrammeren” (MIDDELS HYPNOSE) waardoor je 5% bewuste ik (wilskracht) + je 95% onderbewustzijn hetzelfde gaan willen en het afvallen vanzelf gaat zonder grote inspanning. Bovendien voorkom je hiermee dat veel besproken en gevreesde jojoën en houd je je streefgewicht ook op langere termijn. Hypnose en afvallen zonder dieet is een niet helemaal juiste formulering omdat deze betrekking heeft op het niet hoeven volgen van een dieet in de gangbare zin van het woord. Maar wel in die zin dat er een structurele wijziging moet komen in de dagelijkse eetgewoontes en er toekomstig bewuste(re) en gezonde(re) voedingskeuzes gemaakt zullen moeten gaan worden om het streefgewicht te krijgen en op termijn te behouden.

Mensen met overwicht kunnen grofweg in 3 groepen worden ingedeeld.

De meeste mensen met overgewicht kunnen aan de hand van hun eetgedrag worden ingedeeld in een van de volgende groepen:

  • Emotie-eters
  • Geconditioneerde eters
  • Onbewuste eters

De emotie-eters en enkele mogelijke oorzaken van emotie-eten.

De emotie-eters vormen de grootste groep. Zij eten o.a. uit onlustgevoelens, zoals:  frustratie, kwaadheid, verdriet, angst, eenzaamheid, etc. Door op “moeilijke momenten” te eten verschaffen zij zich troost, rust, voldoening, kortom een soort geestelijke “bevrediging” en rust. Ook mensen die zich tegen iets willen beschermen eten vaak om zich groot te houden en hieruit kracht te putten. Derhalve is het belangrijk bij het (gaan) volgen van een afslanktraject niet alleen naar het lichamelijke en de calorieën te kijken, maar ook naar het waarom, waardoor, wanneer, etc. Het zichtbare lichamelijke overgewicht is dikwijls een gevolg van een onzichtbaar geestelijk ongenoegen en/of onbalans en/of lijden. Toch wordt er dikwijls alleen maar naar het lichamelijke gekeken, terwijl het geestelijke dikwijls net zo of zelfs belangrijker is. Lichaam en geest vormen de mens en worden daarin één. Het één los zien van het ander is een veel gemaakte fout, waardoor de obese persoon wordt verteld dat hij op wilskracht kan afslanken en dat dus ook moet kunnen. Deze groep is te vergelijken met alcohol verslaafden die aan de drank zijn geraakt om bepaalde emoties te verdoven. Om deze niet te hoeven voelen en te onderdrukken gebruikt de een drugs, de ander alcohol en de obesitas patiënt eten. Tijdens en kort na het eten worden de ongewenste gevoelens verdoofd. Natuurlijk worden daarmee de (feitelijke) problemen niet opgelost en alleen maar verergerd. Maar tijdens het eten worden deze gedachten verdrongen en weggewuifd. Dan, later, voelt men zich schuldig en begint de volgende (vr)eetbui om dat gevoel te laten “verdwijnen” c.q. “verdoven”. Als dan tot de persoon doordringt dat het overgewicht niet meer onder controle te houden is, komt er nog meer frustratie, angst, schaamte, etc. bij en leidt het tot nog erger destructief eetgedrag. Dan beginnen ook nog eens de lichamelijke kwalen en pijntjes en de vicieuze cirkel is rond. De overgewichtige persoon zit gevangen in zijn eigen dwangmatige gedrag en lichaam. Slechts een enkele uitzondering uit deze groep kan op eigen wilskracht het ontspoorde eetgedrag onder controle krijgen en het streefgewicht bereiken.

De geconditioneerde eters

De geconditioneerde eters zijn de mensen die vanaf hun prilste jeugd “gedrild” en “gebrainwasht”  zijn dat ze hoe dan ook altijd hun bord moeten leegeten. En wie is niet blootgesteld geweest aan deze geestelijke terreur? Tevens werd/wordt eten als een soort beloning en zichtbaar teken van liefde gezien. Voorbeelden: “Neem nog wat, daar word je groot en sterk van!” of “Ik heb lekker dik beleg op je brood gedaan, wel opeten op school hoor!” of “Alles opgegeten? Grote jongen!” Ook snoep werd/wordt vaak als troostend (en pijnstillend middel) gebruikt: “Oh, ben je gevallen? Heb je je pijn gedaan? Hier heb je een snoepje dan is het over!” of “Oh, hebben ze je gepest? Heb je verdriet? Hier, de koektrommel, eet maar lekker zoveel je wilt dan hoef je niet meer te huilen”. Bijna iedereen is op deze wijze geconditioneerd en gedraagt zich daarnaar. Dergelijk eetgedrag maakt dat je dikwijls door blijft eten als je eigenlijk al lang genoeg hebt omdat je bord leeg moet. Want die arme kindertjes in Afrika die er heel erg blij mee zouden zijn, blijven tot in lengte van dagen in jouw achterhoofd met hongerige oogjes en oedeem buikjes naar de restjes kijken die jij wilt laten staan.

Echter, als je daardoor elke dag slechts 250 Kcal teveel eet, is dat per jaar 91.250 Kcal teveel. En over elf jaar meer dan een MILJOEN Kcal teveel. Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen welke desastreuze gevolgen dat heeft voor je lichaam(sgewicht) en gezondheid. En dat gebeurd allemaal onbewust door die destijds o zo goed bedoelde conditionering. Maar nu jij dit weet, kun je het besluit nemen vanaf nu wel te stoppen met eten als voelt dat je bijna genoeg hebt gegeten. Ik zeg extra “bijna”, want dan is het echt het beste moment om te stoppen.

De onbewuste eters

En dan zijn er nog de onbewuste eters. Je (her)kent dat wel: je zit aandachtig naar de tv te kijken met een zak chips in je linkerhand. Je rechterhand zoekt op de bodem en vindt ineens geen chips meer?! Je hebt de hele zak leeggegeten en je hebt er niets van gemerkt. Je hebt onbewust de hele zak chips opgegeten (zonder het genot van de smaak te hebben ervaren). Zolang je figuur en gewicht er niet onder lijden is dat geen enkel probleem en kun je rustig je gang gaan. Maar als je dat vaak en ook nog eens met caloriebommetjes doet, zal het binnen niet al te lange tijd wel leiden tot overgewicht met alle bijbehorende psychische ellende en fysieke gezondheidsproblemen. Dit kun je voorkomen door je aandacht te concentreren op hetgeen je eet en de manier waarop je dat eet. Nooit iets anders te doen terwijl je eet. Ga dus ook nooit met een bord eten opschoot tv zitten kijken. Concentreer je aandacht op (de handeling van) het eten en de smaak van hetgeen je eet. Laat de smaak ven hetgeen je eet tot je doordringen en geniet van die smaak (tijdens het eten). Naast de lichamelijke bevrediging van het eten, heb je ook een geestelijke bevrediging (nodig). Het duurt ca. twintig minuten voor je “geestelijke maag” vol is c.q. je “geestelijke honger(gevoel)” bevredigd is. Dat is ook de reden waarom je altijd rustig moet eten. Als je je maaltijden zo snel mogelijk naar binnen werkt, is er een grote kans dat je vaak teveel eet.

Je lichaam heeft bv. na vijf minuten snel eten al genoeg (maag vol), maar je geest heeft nog 15 minuten door eten nodig om ook genoeg te hebben. Dan eet je nog door om je geest ook genoeg te geven (geest vol). Dit kun je voorkomen door elke hap consequent 30 tot 40 keer te kauwen en je bestek tijdens dat kauwen c.q. tussen elke hap even neer te leggen. Als je je bestek hebt neergelegd kun je de tijd nemen om even een slokje water te drinken. Leer bewust(er) te eten, geniet ervan en doe het lekker rustig en op je gemak. Mooi gezegd: leer je maaltijden te “celebreren”.

Hypnose en Afvallen zonder dieet.

Ik vind hypnose een van de beste manieren om af te vallen en een gezond streefgewicht mee te kunnen krijgen. De meeste dikke mensen hebben al van alles geprobeerd om te vermageren, maar zijn er alleen maar armer, gefrustreerder en dikker door geworden. Omdat de meeste mensen alleen maar geloven en doen wat hen tijdens de televisiereclame wordt wijsgemaakt en zij niet weten (of niet kunnen/willen geloven) hoe sterk hun geest c.q. onderbewustzijn is dat hen tegenwerkt bij al hun pogingen af te slanken, is hypnose dan de laatste strohalm waaraan zij zich vastklampen om toch nog af te slanken. En dan blijkt hypnose uiteindelijk toch het beste te zijn wat hen op vermageringsgebied is overkomen. Velen verzuchten dan: had ik dat maar eerder geweten, dan… Hypnose zorgt voor het “herprogrammeren” van je onderbewustzijn waardoor je bewuste en onbewuste geest hetzelfde gaan willen. Eens dat dat zo is ga je zonder al te veel moeite op de “automatische piloot” de dingen doen en laten die nodig zijn om af te slanken tot je je streefgewicht hebt bereikt. Het zonder innerlijk gevecht tegen jezelf c.q. tegen je onderbewustzijn en bijna moeiteloos kilo’s afvallen is natuurlijk voor iedereen een tot dan ongekend genoegen en geeft een heerlijke tevreden gevoel. Voor personen met obesitas of morbide obesitas biedt HypNObese de hypnotische maagband “operatie”.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy