Hoe voelt het als je gehypnotiseerd bent?

Hoe voelt het als je gehypnotiseerd bent?

Past Life Therapie i.c.m. Afvallen Met Hypnose En De Hypnotische Maagband Doe Je Bij HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel En Veilig Naar Een Gezonde En Blijvende Gewichtsreductie.

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!.

Geregeld krijgen wij de  vraag: “Hoe voelt het als je gehypnotiseerd bent?”. 

Hypnose is een natuurlijke staat van de menselijke geest. Bij de meeste mensen ontstaat deze spontaan meerdere keren per dag. Afhankelijk van de persoon, wat deze doet en de omgeving waarin deze zich bevindt, duurt deze korter of langer. De meeste mensen zijn vaak erg verbaasd dat ze elk woord horen tijdens de hypnose. En dikwijls nemen zij ook nog eens alles om zich heen waar zoals ze dat altijd ervaren. Daarom lijkt het voor mensen die de eerste keer in hypnose gaan, alsof ze niet onder hypnose zijn (geweest). Tenzij je in een zeer diepe hypnose gaat, “voel” je meestal niet(s) anders dan zoiets alsof je lekker ontspannen in je favoriete luie stoel een goed boek zit te lezen of naar mooie muziek zit te luisteren. Echter bij hypnose hoef je niet zelf te lezen, maar wordt er als het ware voorgelezen. En wel op een dusdanige rustige wijze en met precies gekozen woorden en zinnen dat deze doordringen tot in je onderbewustzijn. Met hypnose kun je zo je onderbewustzijn positief (laten) “herprogrammeren”. De meeste mensen ervaren de hypnotische trance als een heel prettig ontspannen, zorgeloos en loom gevoel. Je kunt er ook een gewichtloos gevoel bij ervaren. Soms in combinatie met een gevoel alsof je zweeft. Maar het kan ook zo voelen alsof je lichaam loodzwaar is en je zwaar in de stoel drukt.  Als je diep in hypnose gaat kun je het soms ervaren als een euforisch gevoel. Bijna zo alsof je dronken bent, maar dan zonder de bijwerkingen. Als je slechts in een lichte hypnose bent (geweest), denk je dat je helemaal niet in hypnose bent (geweest). Elke goede  hypnotherapeut zal dat ook altijd voor de eerste sessie aan je uitleggen. Zo kan teleurstelling worden voorkomen. Het verbazingwekkende is daarbij wel dat de meeste personen, ongeacht de diepte van de hypnotische staat waarin zij verkeerd hebben, toch hun gestelde doelen hebben bereikt. Daarmee is weer eens bewezen hoe krachtig (zelfs lichte) hypnose is om gedrag te veranderen en doelen te bereiken. Eerlijkheidshalve dient wel nog gezegd te worden dat bij een diepe(re) staat van hypnose dikwijls de hypnotische vermogens toenemen en de inductie aan kracht wint. Het eigenlijke hypnotische proces zelf verbetert de volgende menselijke vaardigheden:
1) Het vermogen dingen die je hoort of leest  (in je gedachten) te kunnen visualiseren.
2) Het vermogen dingen beter te kunnen onthouden in het korte en lange termijn geheugen.
3) De creatieve vermogens.
4) De gevoeligheid voor suggestie(s). Met name die laatste vaardigheid is (voor hypnose) van groot belang. Dat betekent namelijk dat hoe vaker je in hypnose gaat, hoe gemakkelijker en sneller het zal gaan en ook dat je dan steeds (een stukje) dieper kunt gaan. M.a.w. je kunt je hypnose gevoeligheid verbeteren. Je “leert” in hypnose te gaan, door vaak in hypnose te gaan.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top