Kan ik gehypnotiseerd worden? Zo ja, hoe diep kan ik gaan? Test jezelf, doe NU de HypNObese hypnose-test!

Hoe diep kun JIJ in (zelf)hypnose gaan c.q. gehypnotiseerd worden?

Past Life Therapie i.c.m. Afvallen Met Hypnose En De Hypnotische Maagband Doe Je Bij HypNObese. DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België. Snel En Veilig Naar Een Gezonde En Blijvende Gewichtsreductie.

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Iedereen denkt te weten wat hypnose is en kan, maar…

De kennis van de meeste mensen over hypnose reikt niet verder dan wat ze ooit eens hebben gezien en gehoord tijdens een een optreden van een showhypnotiseur die de mensen gekke dingen liet doen, de zogenaamde show-hypnose ook wel toneel-hypnose genaamd. Daarmee denken zij voldoende kennis te hebben om een gefundeerd antwoord en oordeel te kunnen geven over hypnose in haar totaliteit inclusief hypnotherapie. Ondanks hun minimale kennis en nul ervaring met de therapeutische vormen van hypnose, zeggen de meeste niet in hypnose te geloven en “heel zeker te weten” niet gehypnotiseerd te kunnen worden.

Zonder visualiseringsvermogen wordt (zelf)hypnose lastig.

Hierbij dient te worden opgemerkt dat hoe meer visualiseringsvermogen en fantasie een persoon heeft en hoe hoger deze is opgeleid, hoe makkelijker, sneller en dieper hij/zij in hypnose kan gaan. Ik zeg KAN, omdat als een persoon zich verzet het een stuk moeilijker of zelfs helemaal niet zal lukken om in hypnose te gaan. Het tegenovergestelde geldt ook: hoe lager het IQ en/of hoe beperkter het voorstellingsvermogen, hoe moeilijker een persoon in hypnose kan/zal gaan of zelfs helemaal niet gehypnotiseerd zal kunnen worden.

Kun jij gehypnotiseerd worden?

Wil jij weten of je bij de groep van ca. 96% van de mensen hoort die gehypnotiseerd kan worden? Of behoor jij tot de zeer kleine groep die dat niet kan? Doe dan nu de onderstaande hypnose test om hierop een antwoord op te krijgen.

Doe hier de HypNObese hypenose-test.

Deze hypnotiseerbaarheidstest bestaat uit 25 simpele vragen en geeft een zeer goede indicatie of jij wel of niet in (zelf)hypnose kunt gaan c.q. gehypnotiseerd kunt worden,  alsmede hoe diep jij in hypnose kunt gaan.
Lees elke vraag rustig door. Stel je de situatie zo goed mogelijk voor in je fantasie. Antwoord dan met de “ja” of “nee” die spontaan in je opkomt. Gewoon antwoorden,  niet diep gaan nadenken over de beantwoording. Noteer alle Ja’s en Nee’s op een blaadje papier om aan het einde van de test te kunnen bepalen in welke mate jij in (zelf)hypnose kunt gaan c.q. gehypnotiseerd kunt worden.

In hoeverre is de HypNObese hypnose-test betrouwbaar?

De HypNObese hypenose-test is ontwikkeld door de Harvard Universiteit en dus niet zomaar een simpel flut testje. Deze test biedt een betrouwbare indicatie over de mate van jouw hypnotiseerbaarheid.

Start nu hier met de HypNObese hypnose-test:

 1. Als je lievelingsgerecht wordt opgediend, de heerlijke geur je reeds tegemoet komt en je de lekkere smaak al in je verbeelding proeft, loopt dan het water je al in de mond? Ja / Nee
 2. Wanneer je hoort dat je favoriete taart in de oven zit, ruik je dan die heerlijke bakgeur al in gedachten? Ja / Nee
 3. Als je naar foto’s of plaatjes van lekker eten kijkt, krijg je dan trek of een hongergevoel? Ja /Nee
 4. Lijkt het soms wel eens of je het zelf bent en alles zelf beleeft, als je een acteur zijn/haar rol ziet spelen in een film of tv-serie, of voel je wel eens tranen opkomen als je iets heel erg verdrietigs en aangrijpends ziet in een scene? Ja / Nee
 5. Als er gesproken wordt over iemand van wie jij veel houdt, krijg je dan soms een speciaal teder warm gevoel rond je hart? Ja / Nee
 6. Raak je wel eens het gevoel en besef van de tijd (om je heen) kwijt als je dagdroomt of mediteert? Ja / Nee
 7. Nemen tv, internet, boeken, films of videospelletjes gemakkelijk je tijd in beslag? Ja / Nee
 8. Kun je jezelf makkelijk “verliezen” in leuke activiteiten zoals puzzelen, groepssporten, wandelen, etc.? Ja / Nee
 9. Heb je wel eens een situatie ervaren waarbij je dacht “hier ben ik als eens geweest” of “dit heb ik al eens eerder meegemaakt” terwijl je zeker weet dat dat niet zo is (een déjà vu)? Ja / Nee
 10. Ben je wel eens zo in een film, tv-serie, verhaal of een boek opgegaan dat je het gevoel had “er zelf in te zitten” of “het persoonlijk mee te maken”? Ja / Nee
 11. Als je iemand ziet gapen, krijg jij dan drang om ook te gapen of gaap je zelfs mee? Ja / Nee
 12. Als je aan je lievelingseten denkt, kun je dat dan in gedachten al ruiken en/of proeven? Ja / Nee
 13. Heb je ooit wel eens zo realistisch gedroomd dat je dacht dat het realiteit was, totdat je wakker werd? Ja / Nee
 14. Heb je wel eens een droom gehad waarin je vloog? Ja / nee
 15. Als je muziek hoort, beweeg je dan met je hoofd mee of ga je met je vingers of handen mee met het ritme? Ja / Nee
 16. Naar muziek luisteren, betekent ontspanning voor jou? Ja / Nee
 17. Is luisteren een goede manier voor jou om iets te leren? Ja / Nee
 18. Is lezen een goede manier voor jou om dingen te leren? Ja / Nee
 19. Is iets zien een goede manier voor jou om dingen te leren? Ja / Nee
 20. Wanneer je het woord “houding” hoort, pas je dan in een soort automatisme ook je houding aan? Ja / Nee
 21. Als iemand tegen je zegt dat hij het koud heeft en een trui gaat aantrekken, besef je dan ineens dat jij het ook fris of zelfs koud vindt ? Ja / Nee
 22. Kun jij je nog iets uit je vroege jeugd gedetailleerd herinneren? Ja / Nee
 23. Kun jij je nog bepaalde gebeurtenissen uit je tienerjaren gedetailleerd herinneren? Ja / Nee
 24. Kun jij je eerste kus herinneren? Ja / Nee
 25. Heb je ooit een simpel rijmpje of een recept onthouden? Ja / Nee

Dat waren de 25 vragen van de test.

Tel nu het aantal “Ja’s” op die je als antwoord op de vragen hebt opgeschreven. Het aantal “Ja’s” bepaalt in welke mate jij in (zelf)hypnose kunt gaan c.q. gehypnotiseerd kunt worden. Hoe meer “Ja’s” hoe makkelijker en dieper jij kunt gaan. Als je alleen maar “Nee’s” hebt ingevuld, is de kans groot dat jij heel moeilijk of zelfs helemaal niet in (zelf)hypnose kunt gaan en dus ook niet gehypnotiseerd kunt worden. Want bedenk: elke vorm van hypnose is zelfhypnose. De hypnotiseur is slechts de faciliterende coach die jou helpt bij het in (zelf)hypnose gaan en het bereiken van een benodigde diepte.

Hoe vaker je in hypnose gaat, hoe gemakkelijker het gaat.

Bedenk daarbij dat de ervaring die je telkens opdoet bij het in hypnose gaan je de volgende keren zal helpen steeds sneller en dieper in hypnose te gaan dan de vorige keren. Je leert van die vorige keren als het ware hoe je het moet doen, dat in hypnotische trance gaan. Dat is trouwens ook een van de (bijkomende) voordelen die hypnose je biedt als je in een vervelende situatie en/of geestestoestand komt te verkeren. Je kunt je dan onzichtbaar voor anderen “emotioneel terugtrekken” en daardoor je gevoelens en emoties onder controle houden en beredeneerd(er) reageren. Het snel terugkeren naar een prettiger en vrolijker geestestoestand is dan ook veel makkelijker doordat je leert “de knop om te draaien”.


Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie!

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top