Spam

Anti-Spam Beleid

HypNObese verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich hiervoor heeft aangemeld en hij/zij zijn aanmelding “double opt-in” heeft bevestigd.
Daarnaast zal HypNObese eigen producten en diensten aanbieden via e-mail en via de hypnobese.nl.nl.
HypNObese draagt de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel.
Zo probeert HypNObese te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?
Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid e-mail verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd.
Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.
Ook het veelvuldig dezelfde e-mail versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

HypNObese zal de gegevens van inschrijvers nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen.
Elke inschrijver kan zich te allen tijde gratis en eenvoudig afmelden door op de afmeldlink te klikken in de ontvangen e-mail.

Wanneer iemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief en/of andersoortige e-mail(s) dient deze de inschrijving nog te activeren door het klikken op de bevestigingslink die automatisch via e-mail naar hem/haar wordt verstuurd na aanmelding.
Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Top