Afvallen met hypnose c.q. afvallen door hypnose c.q. afvallen onder hypnose

Afvallen met hypnose c.q. afvallen door hypnose c.q. afvallen onder hypnose

afvallen met hypnose

Afvallen Kan Snel, Veilig En Voordelig Met HypNObese.
DÉ Hypnose Specialist Van Nederland en België.
Snel Afvallen Kan Écht! Ja, dat geldt ÓÓk voor JOU!

Afvallen met hypnose(-inducties) van HypNObese blijkt voor veel mensen de enig juiste keuze te zijn om snel en toch gezond blijvend af te vallen. Door het beluisteren van de geluidsbestanden en consequent toepassen c.q. gebruikmaken van al het andere materiaal dat met een hypnosepakket wordt meegeleverd, biedt HypNObese jou een snelle goede oplossing om van je overgewicht af te komen en snel je streefgewicht te bereiken.

Hoe goed en met welk resultaat werkt afvallen met hypnose?

Met name de speciaal door HypNObese verder ontwikkelde en geoptimaliseerde hypnose-inducties waaronder de inmiddels befaamde en veel geroemde HypNObese hypnotische maagband “operatie”, zorgen voor een snel en grotendeels blijvend resultaat c.q. streefgewicht zonder te jojoën. Met de hypnotische maagband inductie van HypNObese is het zelfs voor obese personen en mensen met morbide obesitas en een compleet ontspoord en destructief eetgedrag, mogelijk om snel veel kilo’s af te vallen.

Helpt de hypnotische maagband ook als je moet afvallen op doktersadvies?

Vaak is dat vermageren op doktersvoorschrift omdat er bijvoorbeeld een operatie dient te gebeuren. Door hun zwaarlijvigheid is hun fysieke staat in een dermate desolate toestand dat de chirurg het overlijdensrisico ingevolge een operatie te groot vindt. Daarom worden deze patiënten dan naar huis gestuurd met de opdracht eerst af te vallen alvorens een maagband kan worden geplaatst. Maar afvallen was iets dat ondanks vele pogingen en een lange lijdensweg tot dat moment niet is gelukt en waarvoor de hulp van/bij de chirurg was gezocht.

Kan afvallen met hypnose de vicueuze cirkel doorbreken?

Deze personen geraken zo in een vicieuze cirkel. Soms wordt dan een tussenoplossing gezocht in de vorm van een maagballon. Maar een maagballon dient na maximaal zes maanden te worden verwijderd en geeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. Afslanken wordt ook door veel mensen gewenst om hun uiterlijke verschijning te verbeteren, hun conditie op te krikken en hun gezondheidsrisico’s te verminderen. In de huidige maatschappij is overgewicht een groot probleem aan het worden. In Nederland heeft  60% van de mannen en 44% van de vrouwen overgewicht. In de VS zijn deze cijfers nog hoger. Een recent Duits wetenschappelijk onderzoek heeft nieuw inzicht gegeven in de feitelijke cijfers in Duitsland. Van de ca. 82 miljoen Duitsers is niet minder dan 37 miljoen volwassenen en 2 miljoen jeugdigen  te zwaar of zelfs veel te zwaar.

Helpt afvallen met hypnose beter dan het volgen van een dieet?

Sommige van de onderzochten personen hadden tot wel 20 diëten gevolgd en waren er uiteindelijk alleen maar dikker door geworden. Tevens is uit dat onderzoek gebleken dat hoe zwaarder een persoon weegt c.q. meer overgewicht heeft op het moment dat hij met een dieet begint, hoe minder een dieet werkt om het gewenste c.q. nodige streefgewicht te bereiken. Hoewel we de laatste 25 jaar de ene na de andere dieet goeroe hebben zien verrijzen (en verdwijnen) met telkens HET dieet dat alles zou veranderen en iedereen slank zou maken, zijn we met z’n allen alleen maar dikker geworden. Wereldwijd bestaan er duizenden diëten en toch zijn er steeds in de westerse wereld steeds meer mensen met overgewicht en morbide obesitas. Dat bewijst dat diëten geen structurele verbetering bieden. 

Afvallen met hypnose in combinatie met een structureel veranderd eet- en beweeggedrag is het beste.

Dat is het overduidelijke bewijs dat diëten gemiddeld genomen niet werken. Anders zouden we er met z’n allen er lichter op moeten zijn geworden i.p.v. zwaarder. Het enige wat deze dieet “goeroes” hebben weten te veranderen en verbeteren is de positieve stand van hun bankrekening. Hoewel de meeste mensen met overgewicht de ervaring hebben dat diëten niet blijvend werken en door een normaal mens niet vol te houden zijn, worden dieetboeken gretig gekocht en daardoor die slimme “goeroes” schatrijk gemaakt. Stop met dingen te geloven omdat je zo graag wilt dat ze waar zijn. En stop met dingen te doen waarvan je (uit ervaring van jezelf en van anderen) weet, dat deze alleen maar tot meer frustraties en uiteindelijk tot gewichtstoename leiden. Afvallen met hypnose van de hypnosespecialist HypNObese is voor gezonde mensen een van de weinige methodes om echt snel en blijvend af te slanken. Probeer het vrijblijvend en risicoloos met mijn 30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie (zonder vragen of gezeur).


 

Wil JIJ Afvallen?

30-Dagen-Niet-Goed-100%-Geld-Terug-Garantie

Deel dit met jouw vrienden, familie, kennissen, netwerk en iedereen waarvan jij denkt dat die er iets aan kunnen hebben. Of gewoon omdat je vindt dat hypnose een middel is om te bereiken wat we willen in ons leven c.q. het leven te kunnen leiden dat ons gelukkig maakt en waar we naar op zoek zijn.

Veel gestelde vragen over “AFVALLEN MET HYPNOSE” vind je: HIER

Veel gestelde vragen over de “HYPNOTISCHE VIRTUELE MAAGBAND” vind je: HIER

Voor vragen en opmerkingen: KLIK HIER

Protected by COPYSCAPE do not copy

Top