Affiliates

HypNObese heeft een meer idealistische dan een commerciële doelstelling.

Zij streeft naar drie dingen voor ieder mens:

  1. Gezondheid;
  2. Algemeen welbevinden;
  3. Financiële onafhankelijkheid.

HypNObese streeft ernaar, met hetgeen zij (wel en niet) doet, zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken in de meest ruime zin van het woord gelukkig.

Daarom biedt HypNObese iedereen met overgewicht de gelegenheid om snel af te vallen om op hun streefgewicht te komen en een gezonder lichaam te krijgen. En dat, als enige in Nederland, met een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dat betekent dus dat iedereen 30 dagen, volledig beschermd door deze geld-terug-garantie, kan kijken c.q. testen of hetgeen hij koopt bij HypNObese doet wat het belooft en of hij/zij daadwerkelijk zoveel afvalt als wordt gezegd. Iedereen die om eender welke reden niet tevreden is, kan binnen 30 dagen na aankoop zijn/haar geld  terugvragen, zonder waarom of gezeur van HypNObese. HypNObese wil 100% tevreden klanten, punt uit .

Maar HypNObese biedt ook iedereen de mogelijkheid (veel) geld te verdienen en om zo zijn/haar financiële situatie te verbeteren. Dat kan zonder enige investering door deelname aan het HypNObese partnerprogramma. In het Engels wordt zo’n programma  een “affiliate program” genoemd. Google dat maar eens. Dan vind je alle informatie die je nodig hebt. En hopelijk zet ik je daarmee op het juiste spoor om (extra) geld te verdienen. Wie weet, misschien wel als affiliate bij een ander partnerprogramma, maar dat is niet belangrijk. De hoofdzaak is dat JIJ er beter van wordt, dat is ons streven.

Het enige wat jij als affiliate hoeft te doen, is de producten van HypNObese te promoten middels een aan jou verstrekte unieke (hyper)link. Als iemand via jouw unieke link dan iets koopt, ontvang jij de afgesproken zeer royale provisie. Per verkoop kan dat oplopen tot vele honderden euro’s.

Een affiliate werkt als zelfstandige en hij/zij bepaalt zelf hoeveel tijd en werk hij/zij er aan besteedt. Hierbij dienen wel steeds alle richtlijnen van HypNObese in acht te worden genomen inzake correcte wijze van reclame maken. Dus op de juiste plaatsen en zonder mensen lastig te vallen of zelfs te irriteren met ongewenste berichten.

Je zult zien dat het heel eenvoudig kan zijn om op deze wijze veel geld te verdienen en dat je er in verhouding relatief weinig voor hoeft te doen. Er zijn geen grenzen naar boven qua verdiensten. Echter zal het resultaat mede afhankelijk zijn van jouw kennis, kunde, inzet, motivatie, etc. Het resultaat is derhalve altijd atypisch en voor iedere afiiliate verschillend. HypNObese kan derhalve ook geen voorspelling doen en garantie geven voor de grootte van jouw verdiensten.

Iedereen kan het, en als je nog geen ervaring hebt met affiliate marketing, is dat geen probleem. Na aanmelding en acceptatie van jou als affiliate, biedt HypNObese je de mogelijkheid om een cursus internet marketing te volgen.

N.B.: Je alleen aanmelden om met korting iets voor jezelf te kunnen kopen heeft geen zin. Om dit soort misbruik te voorkomen, wordt over de eerste via jou(w link) gerealiseerde verkopen niet meteen provisie uitgekeerd. Omdat dat natuurlijk niet eerlijk is voor de bonafide affiliates, is er (voor hen) een passende oplossing bedacht, waardoor ze uiteindelijk toch (ook) over hun eerste verkoop via hun affiliate link de hun toekomende provisie ontvangen.

Als jij interesse hebt om geld te gaan verdienen als affiliate van HypNObese.nl, kan je je aanmelden door HIER te klikken.

Registratie voor het partnerprogramma is tijdelijk stopgezet, onze excuses hiervoor…

Wil jij geïnformeerd worden als registreren weer mogelijk is? Klik dan HIER en noem als onderwerp “partnerprogramma“.
Top